Steun ons!

Ik ben al enkele weken druk met het project ‘Twee dorpen in oorlogstijd – Herinneringen uit Jutphaas en Vreeswijk 1940-1945’. En dat zal nog een paar maanden zo blijven want er komt steeds meer informatie naar me toe. Dank daar voor!
Crowdfunding: Tot en met 19 januari loopt er een crowdfundactie, dus mocht u het boek willen bestellen en/of dit project willen steunen, ga naar https://www.voordekunst.nl/…/9833-jutphaas-en-vreeswijk-in-… van het Pr. Bernhard Cultuurfonds.
Beste wensen: En natuurlijk iedereen hele fijne kerstdagen en een heel goed 2020!

2 comments / Add your comment below

  1. Prima initiatief. Ik ondersteun het volledig!!
    Wellicht heb ik nog iets voor uw boek wat belangrijk is over mijn pand op de Herenstraat in Jutphaas. Graag wil ik overleggen.
    Ik zal in ieder geval een behoorlijke donatie storten. U kunt mij bellen op nummer 0625082401

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.